outlet.dk

Tietosuojamenettely

Henkilökohtaiset tietosi

Halutessasi tilata tuotteita nettikauppamme välityksellä, sinun tulee rekisteröidä seuraavat henkilökohtaiset tietosi sivustollemme:

  • Nimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite


Rekisteröimme henkilökohtaiset tietosi ainoastaan tuotteiden toimittamista varten.

Henkilökohtaiset tietosi tallennetaan American Sports Outletiin ja säilytetään 5 vuotta ennen kuin ne poistetaan. Kun rekisteröimme henkilökohtaisia tietojasi, saat siitä tiedon ja sinun tulee sallia tietojen käyttö ja käytöntarkoitus.

American Sports Outletin toimitusjohtajalla on valtuudet nähdä henkilökohtaiset tietosi.

Emme tallenna emmekä siirrä salakoodattuja tietojasi. Emme myöskään luovuta www.outlet.dk www.outlet.dk sivustolla rekisteröityjä asiakastietoja kolmansille osapuolille emmekä tallenna arkaluonteisia tietoja.

Rekisteröitynä American Sports Outletin jäsenenä sinulla on aina laillinen oikeus vastustaa tietojesi rekisteröintiä. Voit myös vaatia tietoa siitä, mitä henkilökohtaisia tietojasi on tallennettu järjestelmäämme. Tämä on oikeutesi Tanskan yksityisyyssuojalain mukaisesti ja kaikki tähän liittyvät kysymykset tulee suunnata American Sports Outletille sähköpostitse: outlet@outlet.dk

Kirjautumistilastot

Käytämme kirjautumistilastoja www.outlet.dk kerätäksemme tietoja järjestelmästämme, kuten kävijöiden määrä, kävijöiden kotimaa, miltä sivustomme osiolta he lähtivät ym. Kirjautumistilastojen ainoa tarkoitus www.outlet.dk on optimoida nettikauppa ja sen käyttöä.

e-maerket
Telegrafvej 5, Stuen
2750 Ballerup
Denmark

VAT-ID: DK-27771602
Phone: +4570267050