outlet.dk

Usein kysyttyä

Olemme listanneet muutamia useimmiten kysyttyjä kysymyksiä avuksesi.

Tilaustiedot

Tilaukseesi liittyvää tietoa

Emme voi velottaa luottokortiltasi suurempaa summaa, kuin tilauksen yhteydessä hyväksytty summa. Voimme kuitenkin auttaa sinua jos olet unohtanut jotakin tai haluat lisätä tuotteita tilaukseesi.

Seuraavat vaihtoehdot ovat mahdollisia lisätäksesi tuotteita tilaukseesi:

Voit tehdä uuden tilauksen ja lisätä sen yhteyteen kommentin, jossa pyydät tuotteet lähetettäväksi yhdessä edellisen tilauksen kanssa. Ilmoita edellisen tilauksen tilausnumero. Varmistamme, että tilaukset yhdistetään yhdeksi lähetykseksi. Varmistamme myös, että sinulta veloitetaan vain yhden tilauksen toimitusmaksu.


Tämä ei kuitenkaan ole mahdollista jos edellinen tilaus on jo lähetetty. Suosittelemme, että otat aina meihin yhteyttä puhelimitse numeroon +45 70 26 70 50 tai sähköpostitse: support@outlet.dk varmistaaksesi, että tilausten yhdistäminen on mahdollista. Emme voi taata tämän olevan mahdollista enne kuin asia on tarkistettu.

Toinen vaihtoehto on, että peruutat edellisen tilaksesi ja teet uuden tilauksen, jolloin saat kaikki tilattavat tuotteet samalle laskulle. Varmista, että ilmoitat uutta tilausta tehdessäsi, että haluat peruuttaa edellisen tilauksen jos käytät tätä vaihtoehtoa.

Suosittelemme aina, että soitat meille numeroon +45 70 26 70 50 tai lähetät sähköpostia osoitteeseen: support@outlet.dk ennen kuin käytät mitään yllä olevista vaihtoehdoista tai jos sinulla on kysyttävää.

Voit myös tehdä muutoksia tilattujen tuotteiden kokoihin, poistaa tuotteita tilauksesta tai tehdä muita tarvittavia muutoksia. Soita meille numeroon +45 70 26 70 50 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: support@outlet.dk .

Jos tilattavat tuotteet löytyvät varastostamme, toimitusaika on 3-5 päivää Euroopan maihin.

Jos tilauksessasi on tuotteita, jotka eivät löydy varastostamme, toimitusaika on 3-8 viikkoa, riippuen tuotteiden saatavuudesta tilaushetkellä. Viivästys johtuu siitä, että joudumme itse tilaamaan tuotteet tavarantoimittajiltamme USA:sta.

Jos tilauksesi muodostuu tuotteista, jotka löytyvät varastostamme ja tuotteista jotka eivät löydy varastostamme, koko tilaus lähetetään vasta, kun kaikki tuotteet ovat saatavilla. Tässä tapauksessa kaikkien tuotteiden toimitusaika on sama kuin pisin toimitusaika.

Tilauksellasi on lähetystunnus, jonka avulla voit seurata tilauksesi matkaa meiltä sinulle. Lähetystunnus löytyy sähköpostista, jonka sait automaattisesti, kun tilauksesi lähetettiin Outlet.dk:sta. Voit seurata lähetystäsi www.gls-group.eu sivustolla käyttäen lähetysnumeroasi.

GLS toimittaa tuotteet normaalisti 3-5 päivän kuluessa lähetyksestä. Jos tilauksesi ei ole saapunut tässä ajassa, suosittelemme tarkistamaan toimituksen tilan. Ota yhteyttä paikalliseen Bring toimistoosi jos toimituksen tila näyttää, että GLS on yrittänyt toimittaa lähetyksen, mutta et ole saanut siitä viestiä. Kaikki tiedot löytyvät osoitteesta: www.gls-group.eu Jos sinulla on kysyttävää tilauksen toimituksesta, ota meihin yhteyttä puhelimitse numerolla: +45 70 26 70 50 tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: support@outlet.dk .

GLS toimittaa kaikki EU:n sisäiset lähetykset kotiovellesi. Jos et ole tavoitettavissa, kun lähetys pyritään toimittamaan, se viedään paikalliseen GLS toimistoon jossa sitä säilytetään 7:n päivän ajan enne kuin se palautetaan meille. Saat ilmoituksen toimitusyrityksestä sekä ohjeet tilauksen noutamista varen.

Tietoa maksuista

Tietoa maksuprosessista

 1. Kaikkien alle 10kg painavien standarditilausten hinta on Eur. 10,00.
 2. Kaikkien yli 10kg painavien ja standardimittoja suurempien tilausten toimitushinnat sovitaan erikseen.

American Sports Outletin lahjakortin käyttäminen Outlet.dk:ssa on helppoa:

 1. Etsi tuote, jonka haluat ostaa ja lisää se ostoskoriisi.
 2. Siirtyessäsi kassalle voit valita maksutavaksi American Sports Outletin lahjakortin kokotilaukselle tai osalle tilauksesta.
 3. Valitse vain ”Maksa American Sports Outletin lahjakortilla” ja syötä kortin numero sekä PIN-koodi.
 4. Lahjakortiltasi käytetty summa vähennetään automaattisesti tilauksesi kokonaissummasta.

Jos tilauksesi kokonaissumma on pienempi kuin American Sports Outletin lahjakorttisi, uusi lahjakortti jäljelle jäävällä summalla tehdään ja lähetetään sinulle. Jos tilauksesi kokonaissumma on suurempi kuin lahjakorttisi arvo, tulee sinun maksaa jäljelle jäävä summa luottokortilla tai tilisiirrolla.

Kun maksat luottokortilla tililtäsi ei milloinkaan vähennetä maksua ennen kuin tilaus on lähetetty.

Joissakin tapauksissa Visa Electron tai Mastercard korttipalvelun tarjoaja pidättää automaattisesti tililtäsi maksun summan tilauksen yhteydessä. Tämä tarkoittaa, että tilauksen summa on pidätetty, eikä se ole enää käytettävissä tililtäsi.

Tanskan ulkopuoliset EU:n sisäiset asiakkaat voivat halutessaan valita maksutavaksi tilisiirron. Tämä mahdollistaa maksun toimittamisen pankkitilillemme. Pankkitietomme lähetetään sinulle tilausvahvistuksen yhteydessä, jonka saat automaattisesti sähköpostiisi tilauksen tehtyäsi. Kaikki maksut American Sports Outletille tulee suorittaa etukäteen, eikä tuotteita lähetetä ennen kuin maksu on saapunut tilillemme.

Outlet.dk on saanut Tanskan e-commerce Foundationin hyväksynnän myydä ja toimittaa tuotteita internetin välityksellä. Tämä takaa palvelun teknisen turvallisuuden maksujen ja henkilötietojen asianmukaisen salakoodauksen myötä sekä tuotteiden palautusoikeuden, takuun yms.

Olemme aina valmiita vastaamaan nettikauppamme turvallisuutta koskeviin kysymyksiin. Soita meille numeroon +45 70 26 70 50 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: support@outlet.dk .

Vahvistuskoodisi löytyy luottokorttisi takaa, yleensä allekirjoituksen alapuolelta. Ensimmäiset numerot ovat korttisi numeroita, viimeiset kolme vahvistuskoodisi.

Joissakin sirukortillisissa luottokorteissa vahvistuskoodi löytyy allekirjoituksen yläpuolelta. Tällaisissa korteissa allekirjoituksen yläpuolelta löytyy seitsemän numeroa, näistä kolme viimeistä on vahvistuskoodisi.

Erääntymispäivämäärä muodostuu kuukaudesta ja vuodesta. Uusissa, sirukortillisissa luottokorteissa myös päivämäärä saattaa olla sisällytetty, esim. 12.07.12. Sinun tulee merkitä vain kuukausi ja vuosi (07 ja 12). Huom: Pieni V-kirjain, joka on merkitty erääntymispäivämäärän jälkeen ei ole osa erääntymispäivämäärää vaan merkitty turvallisuussyistä.

Korttisi numero muodostuu yleensä kuudestatoista numerosta ja löytyy luottokorttisi etupuolelta.

Seuraavat kortit käyvät maksuvälineeksi Outlet.dk:ssa:

                Paypal

Visa, Visa Electron, Master/Eurocard, Maestrocard, JCB, Paypal.

Tuoteinformaatiota

Suosittelemme, että tekstiilituotteet pestään nurinperin 30:ssa asteessa. Älä koskaan käytä valkaisuainetta tai kuivaa painettuja tekstiileitä kuivausrummussa. Huomio myös, että Under Armourin peli- ja harjoituspaidat sekä NFL -paidat ovat nylon- ja polyesterikangasta. Nämä kankaat ovat herkkiä, eikä niitä suositella pestäväksi yhdessä tuotteiden kanssa, joissa on tarranauhaa tai vetoketjuja – nämä voivat tuhota kankaan.

Lue ja seuraa tuotteen pesuohjeita.

Nastoista huolehtiminen on tärkeää, jotta niiden takuu ja erityispiirteet säilyvät.

Noudata aina seuraavia ohjeita:

 • Kuivata nastasi aina raittiissa ilmassa, älä koskaan jätä niitä lähelle suoraa kuumuutta, kuten tulta.
 • Älä koskaan jätä nastojasi ostos- tai varustekassiin. Ota ne aina raittiiseen ilmaan kuivumaan.
 • Nastoja ei voi pestä pesukoneessa tai kuivata kuivausrummussa.
 • Pyyhi aina nastasi käytön jälkeen puhtaaksi.
 • Nahkanastat tulee hoitaa nahkarasvalla tai –voiteella.
 • Synteettiset nastat tulee pyyhkiä märällä rätillä.

Jos nastoja käytetään väärällä alustalla, niiden takuu purkautuu. Et voi esimeriksi käyttää niitein vahvistettuja nastoja tekonurmella tai kuraisella maaperällä jos haluat pitää takuusi voimassa.

Hanskoista huolehtiminen on tärkeää, jotta niiden takuu ja erityispiirteet säilyvät.

Noudata aina seuraavia ohjeita:

 • Kuivata hanskasi aina raittiissa ilmassa, älä koskaan jätä niitä lähelle suoraa kuumuutta, kuten tulta.
 • Älä koskaan jätä hanskojasi ostos- tai varustekassiin. Ota ne aina raittiiseen ilmaan kuivumaan.
 • Putsaa hanskasi, kun ne ovat likaiset.
 • Hanskoja ei voi pestä pesukoneessa tai kuivata kuivausrummussa.
 • Nahkahanskat tulee hoitaa nahkarasvalla tai –voiteella.
 • Synteettiset hanskat tulee pyyhkiä märällä rätillä.

Jos hanskoja käytetään väärään tarkoitukseen, niiden takuu purkautuu. Et voi esimerkiksi käyttää hyökkääjähanskoja, kun pelaat linjamiehenä jos haluat pitää takuusi voimassa.

Takuu- ja palautusinformaatiota

Informaatiota tuotepalautuksista, vaihdoista ja takuusta.

American Sports Outletilla on 14:n päivän palautusoikeus (poikkeuksena Mittatilaustuotteet ja kotitilaukset, joita ei voi palauttaa Tanskan lain mukaan: Danish Sale of Goods Act, kappale 12, 2.)

Jos haluat palauttaa tuotteen, lähetä se takaisin meille laskukopion ja kirjallisen palautusilmoituksen kera. Tuotteesta maksettu summa palautetaan sinulle. Tämä tapahtuu muuttamalla alkuperäisen laskun summa.

Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen kokoon tai eri tuotteeseen, suosittelemme, että palautat tuotteen. Voit sitten tilata haluamasi tuotteen uutena tilauksena Outlet.dk:sta. Tällä tavoin vaihto tapahtuu nopeimmin ja mutkattomimmin, samalla varmistut siitä, ettei haluamasi tuote myy loppuun sillä aikaa kun käsittelemme vaihtopyyntöäsi. Jos haluat palauttaa tuotteen ja maksaa edestakaisen tilauspalvelun, ota meihin yhteyttä niin neuvomme kuinka tämän voi tehdä.

Käytä aina valtion postipalvelua kun käytät oikeuttasi palauttaa tai vaihtaa tuotteen, älä käytä vaihtoehtoisia postipalveluja. Lähetä tuotteet huolella pakattuna laskukopion kera.

Lähetä tuote, jonka haluat palauttaa tai vaihtaa seuraavaan osoitteeseen:

American Sports Outlet ApS
Telegrafvej 5, Stuen
2750 Ballerup
Denmark

American Sports Outlet antaa Tanskan lain mukaisesti tuotteille kahden vuoden takuun valmistus- ja materiaalivioille. Takuu ei kata vikoja, jotka johtuvat väärästä käytöstä, huonosta ylläpidosta, kovaotteisesta käsittelystä tai luvattomasta häiriöstä.

Ostajan tulee toimittaa takuu vaatimus viallisesta tuotteesta American Sports Outletille kohtuullisen ajan kuluessa ilmoituksesta. Jos vaatimusta ei toimiteta, asiakas menettää oikeutensa takuuseen.

Käytä aina valtion postipalvelua kun käytät oikeuttasi palauttaa tai vaihtaa tuotteen, älä käytä vaihtoehtoisia postipalveluja. Lähetä tuotteet huolella pakattuna laskukopion kera. Me palautamme kohtuulliset postikulut, että sinulla voi olla yhteydessä paluuta tuotteen, kun vaade on oikeutettu.

Lähetä tuote, josta haluat tehdä takuuvaatimuksen seuraavaan osoitteeseen:

American Sports Outlet ApS
Telegrafvej 5, Stuen
2750 Ballerup
Denmark

e-maerket
Telegrafvej 5, Stuen
2750 Ballerup
Denmark

VAT-ID: DK-27771602
Phone: +4570267050